Heeft u last van oorsuizen en hoort u van iedere specialist dat hier niks aan te doen is? Bent u ten einde raad en wilt u eindelijk weten wat te doen tegen oorsuizen? Neem dan contact op met Veerkracht Counseling & Therapie. Wij bieden onder andere hypnotherapie aan tegen die vervelende oorsuizen. Na behandeling kunt u weer genieten van een gehoor zonder suizen, piepen of brommen.

Wat zijn oorsuizen?

Oorsuizen, ook wel Tinnitus genoemd, zijn geluiden als piepen, suizen, brommen of fluiten in het gehoor. Dit kan natuurlijk als zeer vervelend worden ondervonden omdat dit constant optreedt, ook wanneer het compleet stil is. De geluiden kunnen variƫren tussen zeer luid en zachter en van zeer hoge tot lage tonen. Het kan dus enorm veel problemen opleveren in het dagelijks leven, zo kan het zijn dat u:

  • Slecht slaapt
  • Slecht hoort
  • Concentratieproblemen heeft

En de lijst is nog veel langer met mogelijke klachten. Kortom: oorsuizen zijn een groot probleem voor veel mensen, ook al wordt dit vaak ontkend. Het is dan ook zaak om hier iets tegen te doen. Hierdoor zal uw algemene gezondheid en welzijn een stuk van verbeteren. U zal namelijk beter slapen, weer kunnen genieten van gesprekken in drukke omgevingen en beter presteren op het werk of school.

Therapie tegen oorsuizen

Bij Veerkracht Counseling & Therapie maken we gebruik van hypnotherapie om verschillende klachten en problemen als oorsuizen op te lossen. Hypotherapie is het gebruik maken van een veranderede fase in het bewustzijn, een soort trance, om de klacht of het probleem bij de kern aan te pakken, namelijk uzelf. Tijdens de trance waarin u vrijwillig komt, krijgt u de mogelijkheid om zeer dicht bij uzelf te komen. Met de suggesties van de hypnotherapeut tijdens uw trance zult u worden begeleid om het probleem of de klacht op te lossen.

Laat ons helpen

Heeft u last van oorsuizen en wilt u weten wat te doen tegen oorsuizen? Denkt u alles al geprobeerd te hebben? Pak het probleem bij de kern aan en ga voor hypnotherapie bij Veerkracht Counseling & Therapie. Wij helpen u graag bij uw oorsuizen. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0412-613103 of vul ons contactformulier in.

Contact opnemen?

Heb je een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken