Wil je afvallen met hypnose?

Afvallen met hypnose is de methode die het probleem bij het onderbewuste aanpakt. Een gezond lichaamsgewicht is belangrijk, mensen met overgewicht en obesitas hebben kans op meer kwalen en ernstige ziektes. Eetgedrag kun je in verschillende patronen verdelen. Misschien ben je erg gefixeerd op je gewicht en heb je strenge regels voor jezelf bedacht. Na een tijdje houdt je het niet meer vol en val je in het oude patroon met het gevolg dat het gewicht weer toeneemt of je zelfs zwaarder wordt. Dit wordt ook wel het jojo effect genoemd.

Hypnose voor het afvallen (in de buurt van Nijmegen)

Afvallen met hypnose betekent dat je het eetpatroon doorbreekt in het onderbewustzijn. Emoties maken het afvallen vaak erg moeilijk, deze emoties worden aangestuurd in het onderbewustzijn. Gevoelens van verdriet, eenzaamheid, stress of een laag zelfbeeld zijn een klein aantal voorbeelden die kunnen aanzetten tot eten. Door samen op zoek te gaan naar de achterliggende oorzaak van deze emoties krijgt de cliënt een beter beeld waarom het afvallen zo moeilijk is en kan zich zo verder ontwikkelen.

Professionele hulp bij afvallen met hypnose therapie

Veerkracht Counseling en Therapie beschikt over veel ervaringen met afvallen met hypnose. Ik ben een Internationaal Register Hypnotherapeut en dat houdt in dat ik direct werk met het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn heeft een hele grote invloed op je eetpatroon, 95% van wat je de hele dag onderneemt is onbewust en ook het eten hoort daar vaak bij. Het op een andere manier gaan eten is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Hulp met afvallen is alleen mogelijk als je gemotiveerd bent om veranderingen in het eetgedrag door te voeren, en dan zijn met hypnose en afvallen hele mooie resultaten te behalen.

Positieve ervaringen met afvallen onder hypnose

Veerkracht Counseling heeft in de loop der jaren veel ervaring op gedaan met afvallen met hypnose. De goede en slechte gewoontes bepalen je eetgedrag, waardoor je misschien veel snoept of snackt of je het heel normaal vindt om tijdens de warme maaltijd tweemaal op te scheppen. Misschien vind jij het jammer om het eten wat overblijft weg te gooien en daarom eet je het op. Dit zijn zo maar een aantal kleine voorbeelden van slechte gewoontes, maar op den duur zorgen deze slechte gewoontes voor overgewicht. Deze eetpatronen zijn vaak al in de vroege jeugd ontstaan en in de jaren daarna steeds versterkt. Door eerst de slechte gewoontes die achter het eetgedrag schuilgaan te behandelen begin je bij het ontstaan van de slechte eetpatronen.

De kosten van afvallen met behulp van hypnose

Met hypnose afvallen is de perfecte combinatie! Samen met de cliënt gaan we kijken waardoor het zo moeilijk is om het gewicht te beheersen of om af te vallen. Iedere cliënt is uniek en ook ieder probleem is uniek. Hypnotherapie is maatwerk! In een gratis telefonisch consult bespreek ik samen met mijn cliënt hoeveel sessies er nodig zijn. Voor afvallen met hypnose zijn er tussen de 1 en 3 sessies nodig. Neem gerust contact met me op als je meer wil weten over de tarieven die ik hanteer voor de hypnose therapie. Start jij 2019 met het voornemen om af te vallen? Bel en maak een afspraak! Je kan mij bereiken via 0412-613103 of via www.veerkrachtcounseling.nl.Hypnotherapie een mooi cadeau voor jezelf!

Contact opnemen?

Heb je een vraag of een probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken