Hoe werkt hypnotherapie nabij Nijmegen?

Bent u op zoek naar een praktijk in Nijmegen dat hypnotherapie aanbiedt? Maak dan kennis met Veerkracht Counseling. De ervaren hypnotherapeut Corrie van Pinxteren zal u begeleiden gedurende de behandeling. Volgens Corrie is hypnotherapie de manier om u van angsten en lichamelijke problemen af te helpen. Door de kracht die hypnose heeft, laat u de angst definitief achter.

Bent u aan het rondzoeken naar een oplossing voor uw problemen of klachten en denkt u dat hypnotherapie in Nijmegen een oplossing kan bieden? Hypnotherapie verhelpt vele lichamelijke klachten en problemen. Maak gelijk een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met Corrie.

Neem contact op!

Hoe werkt hypnotherapie nabij Nijmegen?

Hypnotherapie is een therapievorm waarbij hypnose ingezet wordt voor zelfbewustzijn en een opperste focus. De therapie is als therapeutisch middel veel minder bekend dan reguliere psychotherapie. Hypnotherapie maakt gebruik van een toestand van veranderend bewustzijn die vrijwillig optreedt. Tijdens de periode van het bewustzijn (trance) bent u zeer gefocust op uzelf en bent u minder beïnvloedbaar door invloeden van buitenaf.

Bereik uw onderbewustzijn

Door deze verhoogde vorm van concentratie bent u in staat om uw problemen bij de kern aan te pakken, namelijk diep in uzelf. Tijdens de hypnotherapie nabij Nijmegen bereikt de hypnotherapeut als het ware uw onderbewuste. Waardoor u van binnenuit het genezingsproces kan beginnen.

Het kennismakingsgesprek

Voordat u begint met hypnotherapie in Nijmegen hebben we eerst een voorgesprek. Zodat de hypnotherapeut alles goed in kaart kan brengen en goed begrijpt waar de knelpunten kunnen liggen. Als de oorzaak van de problemen duidelijk is, dan kunnen we starten met de behandeling middels hypnotherapie.

Hoe gaat een hypnotherapie behandeling?

De behandeling wordt altijd compleet afgestemd op uw klachten of problemen. Tijdens de behandeling stelt de hypnotherapeut vragen en doet suggesties die u in een trance brengen, waarin u zich compleet op uzelf kunt richten. Eenmaal in de trance, kunt u van binnenuit werken aan uzelf.

U houdt zelf de controle tijdens hypnotherapie in Nijmegen

Onthoud dat u nooit ‘vast’ kunt zitten in een trance en dingen kan gaan doen waar u zich niet bewust van bent. Tijdens de hypnotherapie in Nijmegen bent u juist meer gefocust dan ooit. U ervaart alles in uzelf extra sterk, maar u bent minder beïnvloedbaar door invloeden van buitenaf. U houdt dus altijd zelf de controle tijdens de behandeling.

U kunt zelf kiezen wanneer u uit de trance stapt. De trance is te vergelijken met uzelf verliezen in een goed boek. U gaat er helemaal in op en alles om u heen hoort u even niet meer.

Neem contact op!

Voordelen van hypnotherapie nabij Nijmegen

Tijdens de behandeling helpen we u om u beter te focussen. Vandaar dat hypnotherapie ook geschikt is voor sportprestatieverbetering, naast lichamelijke klachten of angst- en relatieproblemen. Wanneer u zich volledig bewust bent van uw lichaam en geest kunt u daar het maximale uithalen. Veerkracht Counseling helpt u daarbij middels hypnotherapie nabij Nijmegen.

Hoeveel behandeling zijn er nodig?

Vaak is één behandeling al voldoende om een probleem of klacht bij de bron aan te pakken en zullen er dus al snel verbeteringen optreden. Deze verbeteringen merkt u in uw dagelijks leven wanneer u bijvoorbeeld minder angst of pijn ervaart. Of wanneer u zich zelfverzekerder voelt of beter beslissingen kan maken zonder daar stress van te krijgen.

Het kan zich ook uiten in meer ontspanning na bijvoorbeeld een trauma, relatieproblemen of schuldgevoelens. Voor zeer complexe problemen kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Hypnotherapie in Noord Brabant

Onze praktijk voor hypnotherapie is gevestigd in het Brabantse Nistelrode, deze plaats grenst aan de provincie Gelderland. De afstand van Nijmegen naar Nistelrode is dan ook niet ver: ongeveer 30 kilometer. Met de auto bent u binnen een kleine 30 minuten op onze locatie. Wij bieden hypnotherapie aan voor heel Noord Brabant, van Oss en Rosmalen tot Uden en Veghel.

Veel mensen uit Noord Brabant zijn u al voorgegaan met hypnotherapie en gaan nu angstenvrij en pijnvrij door het leven. Bent u de volgende? Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om meer informatie op te vragen.

Onderga therapie onder hypnose

Hypnotherapie in Noord Brabant bij de praktijk van Veerkracht Counseling biedt een oplossing voor talloze lichamelijke klachten en problemen door direct met het onderbewustzijn te werken.

Wij kunnen u onder hypnose helpen bij:

  • Angsten en trauma’s
  • Stoppen met roken en andere verslavingen
  • Kinderen en jeugd
  • Emoties en innerlijk gevoel
  • Zwangerschap en hypnotherapie

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heeft u last van klachten of problemen waar hypnotherapie nabij Nijmegen u bij kan helpen? Als u er wat tegen wilt doen, kunt u altijd een afspraak maken om hypnotherapie een kans te geven. U zal verstelt staan van het resultaat wanneer u ervoor openstaat.

Pak het probleem bij de kern aan en ga voor hypnotherapie bij Veerkracht Counseling & Therapie. Wij begeleiden u graag met het oplossen van uw problemen. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0412-613103 of vul ons contactformulier in.Impressie van onze hypnose praktijk

Contact opnemen?

Heb je een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken