Interesse in hypnotherapie in Noord Brabant, bijvoorbeeld in Oss en Uden of Nijmegen? Het hebben van angsten, gedragsstoornissen, verslavingen of andere problemen kunnen een zeer negatief effect hebben op jouw functioneren in het dagelijks leven.

Ondervind je dan ook dat je problemen jouw belemmeren en kun je niet functioneren zoals je eigenlijk zou willen? Dan is hypnotherapie bij de praktijk van Veerkracht Counseling een goede keuze. Door middel van hypnotherapie zal je zelf de veranderingen kunnen inzetten die je problemen oplossen.

Neem contact op!

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een therapeutisch middel dat gebruik maakt van een toestand van veranderend bewustzijn ofwel hypnose dat vrijwillig optreedt. Hierdoor raak je in een trance waarin jij je compleet op jezelf kan focussen en minder beïnvloedbaar bent door prikkels van buitenaf.

Tijdens deze periode van veranderend bewustzijn kun jij je volledig op jezelf focussen en je problemen bij de kern aanpakken, namelijk diep in jezelf. Hypnotherapie in Noord Brabant maakt het dus mogelijk om doormiddel van diep in het onderbewuste te graven, het genezingsproces van binnenuit te starten.

Vele voordelen

Hypnotherapie van een hypnotherapeut brengt vele voordelen met zich mee. Zo is deze vorm van therapie onder hypnose ook heel erg geschikt voor het verbeteren van sportprestaties. Wanneer je last hebt van onverwerkte klachten, kan je lichaam namelijk op slot raken. Door het probleem bij de wortel aan te pakken stel jij je lichaam en geest weer open. Daardoor kun je weer het maximale uit je geest en lichaam halen en ervaar je meer zelfvertrouwen.

Razendsnel positief resultaat

Wist je dat hier geen ellenlang traject voor nodig is? Door therapie onder hypnose merk je soms al na een sessie resultaat. Deze veranderingen ervaar je tijdens het dagelijks leven. Zo voel je bijvoorbeeld minder pijn of angst.

Afhankelijk van de aard van het probleem en de duur van de klachten zijn soms meerdere sessies nodig. Tijdens het intakegesprek bespreken we het probleem. Na die tijd kan ik je al ongeveer zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Neem voor vragen hier over gerust contact met ons op.

Neem contact op!

Verscheidenheid aan klachten

Hypnotherapie in Noord Brabant bij praktijk Veerkracht Counseling biedt uitkomst bij een verscheidenheid aan klachten. Onder andere bij stoppen met roken, prikkelbaar darmsyndroom, tandartsproblemen en trauma verwerking. Wij kunnen je onder hypnose helpen bij:

  • Angsten
  • Stoppen met roken en verslavingen
  • Afvallen
  • Kinderen en jeugd
  • Emoties en innerlijk gevoel
  • Zwangerschap en hypnotherapie

Van een negatief proces naar een positief proces

Alles begint bij een intakegesprek waarin al je problemen gedetailleerd in kaart worden gebracht. Je krijgt op deze manier inzicht over het negatieve proces dat in het onderbewuste de klacht of het ongemak instant houdt. Onder begeleiding van de hypnotherapeut ga je het negatieve proces onder hypnose omvormen naar een positief proces.

Tijdens de werkelijke behandeling - de verandering - wordt door de hypnotherapeut het negatieve proces omgezet naar een positief proces in het onderbewuste.

Altijd controle

Goed om te weten is dat je tijdens de behandeling bij onze praktijk altijd de controle behoudt. Je kunt zelf kiezen wanneer je uit de trance of hypnose stapt. Het is dan ook te vergelijken met het gevoel wanneer je zich verliest in een spannend boek. Vaak is een enkele behandeling al voldoende om een probleem of klacht bij de bron aan te pakken en zullen er dus al snel verbeteringen gezien worden. Voor zeer complexe problemen kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Meer weten over hypnotherapie van Veerkracht Counseling?

Heb je ook een probleem of klacht waar je maar niet vanaf lijkt te komen? Probeer dan eens hypnotherapie in Noord Brabant bij Veerkracht Counseling & Therapie. Op die manier krijg je op een vertrouwelijke manier hulp bij persoonlijke problemen. Meer weten over de mogelijkheden of meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door direct te bellen naar 0412-613103. Wij helpen je graag met al je problemen en klachten door middel van hypnotherapie!

Neem contact op