Het hebben van angsten, gedragsstoornissen, verslavingen of andere problemen kunnen een zeer negatief effect hebben op uw functioneren in het dagelijks leven. Ondervindt u dan ook dat u problemen uw belemmeren en kunt u niet functioneren zoals u eigenlijk zou willen? Dan is hypnotherapie in Noord Brabant een goede keuze. Door middel van hypnotherapie zal uzelf de veranderingen kunnen inzetten die uw problemen oplossen.

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een therapeutisch middel dat gebruik maakt van een toestand van veranderend bewustzijn dat vrijwillig optreedt. Hierdoor raakt u in een trance waarin u zich compleet op uzelf kan focussen en minder beïnvloedbaar bent door prikkels van buitenaf. Tijdens deze periode van veranderend bewustzijn kunt u zich volledig op uzelf focussen en uw problemen bij de kern aanpakken, namelijk diep in uzelf. Hypnotherapie in Noord Brabant maakt het dus mogelijk om doormiddel van diep in het onderbewuste te graven, het genezingsproces van binnenuit te starten

Hoe werkt hypnotherapie in Noord Brabant?

Alles begint bij een intakegesprek waarin al uw problemen gedetailleerd in kaart worden gebracht. U krijgt op deze manier inzicht over het negatieve proces dat in het onderbewuste de klacht of het ongemak instant houdt. Onder begeleiding van de hypnotherapeut gaat u het negatieve proces omvormen naar een positief proces. Tijdens de werkelijke behandeling - de verandering - wordt door de hypnotherapeut het negatieve proces omgezet naar een positief proces in het onderbewuste.

Goed om te weten is dat u tijdens de behandeling altijd de controle behoudt. U kunt zelf kiezen wanneer u uit de trance stapt. Het is dan ook te vergelijken met het gevoel wanneer u zich verliest in een spannend boek. Vaak is een enkele behandeling al voldoende om een probleem of klacht bij de bron aan te pakken en zullen er dus al snel verbeteringen gezien worden. Voor zeer complexe problemen kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Meer informatie over hypnotherapie?

Heeft u ook een probleem of klacht waar u maar niet vanaf lijkt te komen? Probeer dan eens hypnotherapie in Noord Brabant bij Veerkracht Counseling & Therapie. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door direct te bellen naar 0412-613103. Wij helpen u graag met al uw problemen en klachten door middel van hypnotherapie!

Neem contact op