Heeft u last van angsten, verslavingen of andere problemen waar u maar niet vanaf lijkt te komen? Belemmeren deze problemen u in het dagelijks leven en wilt u hier graag bij geholpen worden maar lijkt niks te helpen? Probeer dan eens hypnotherapie in Oss, dit is een belangrijk therapeutisch middel dat u kan helpen bij enorm veel problemen. Door hypnotherapie zal u zelf de veranderingen kunnen inzetten die uw problemen oplossen.

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is als therapeutisch middel veel minder bekend dan reguliere psychtherapie. Hypnotherapie maakt gebruik van een toestand van veranderend bewustzijn die vrijwillig optreedt. Tijdens de periode van het veranderede bewustzijn (trance) bent u zeer gefocust op u zelf en bent u minder beïnvloedbaar door invloeden van buitenaf. Door deze verhoogde vorm van concentratie bent u in staat om uw problemen bij de kern aan te pakken, namelijk diep in uzelf. Tijdens de hypnotherapie bereikt de hypnotherapeut als het ware uw onderbewuste, waardoor u van binnenuit het genezingsproces kan beginnen.

Hoe werkt het?

Voor iedere behandeling gaat een voorgesprek voor, hierin worden al uw problemen zeer gedetailleerd in kaart gebracht. Hierdoor heeft de hypnotherapeut een duidelijk beeld van wat het probleem is en waar het probleem vandaag komt. De behandeling wordt dan ook compleet afgestemd op uw klachten of problemen. Tijdens de behandeling worden er vragen gesteld en suggesties gedaan die u in een trance brengen waarin u zich compleet op uzelf kunt richten. Goed om te weten is dat u tijdens de behandeling altijd de controle behoudt. U kunt zelf kiezen wanneer u uit de trance stapt. Het is dan ook te vergelijken met het gevoel wanneer u zich verliest in een spannend boek. Vaak is een behandeling al voldoende om een probleem of klacht bij de bron aan te pakken en zullen er dus al snel verbeteringen gezien worden. Voor zeer complexe problemen kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Neem contact op voor al uw problemen!

Heeft u ook een probleem of klacht waar u maar niet vanaf lijkt te komen? Probeer dan eens hypnotherapie in Oss bij Veerkracht Counseling & Therapie. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door direct te bellen naar 0412-613103 . Wij helpen u graag met al uw problemen en klachten door middel van hypnotherapie!

Vakantieperiode

In verband met vakantie is mijn praktijk tot 20 augustus gesloten.
Na de vakantie zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Een hartelijke groet,
Corrie van Pinxteren

Contact opnemen?

Heb je een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken