Hypnotherapie in Oss voor lichamelijke of psychische problemen

Hypnotherapie in Oss kan u helpen als u last heeft van lichamelijke klachten, psychische klachten, angsten, verslavingen of andere problemen waar u maar niet vanaf lijkt te komen. Als deze problemen u belemmeren in het dagelijks leven en u hier graag bij geholpen wilt worden dan kan hypnotherapie door Veerkracht Counseling hieraan bijdragen.

Hypnotherapie is een belangrijk therapeutisch middel dat u kan helpen bij veel problemen. Door hypnotherapie in Oss zal u zelf de veranderingen kunnen inzetten die uw problemen zullen oplossen. Geïnteresseerd geraakt? U kunt online een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek met onze therapeut.

Neem contact op!

Wat gebeurt er bij hypnotherapie in Oss?

Hypnotherapie is als therapeutisch middel veel minder bekend dan reguliere psychtherapie. Deze therapie maakt gebruik van een toestand van veranderend bewustzijn die vrijwillig optreedt. U bent onder hypnose. Tijdens de periode van het veranderende bewustzijn (trance) bent u zeer gefocust op u zelf en bent u minder beïnvloedbaar door invloeden van buitenaf.

Door deze verhoogde vorm van concentratie bent u in staat om uw problemen bij de kern aan te pakken, namelijk diep in uzelf. Tijdens de hypnotherapie in Oss bereikt de therapeut als het ware uw onderbewustzijn. Waardoor u van binnenuit het genezingsproces kan beginnen.

Hypnose therapie in Oss werkt tegen diverse klachten

Hypnotherapie in Oss biedt uitkomst bij een verscheidenheid aan klachten. Zo wordt stoppen met roken eenvoudiger en zal faalangst verdwijnen. Veel problemen starten met het onderbewustzijn en zullen dus logischerwijs ook in het onderbewustzijn opgelost kunnen worden.

Wij kunnen met onze hypnose therapie helpen bij de volgende klachten en problemen:

  • Angsten en trauma’s
  • Stoppen met roken en andere verslavingen
  • Kinderen en jeugd
  • Emoties en innerlijk gevoel
  • Zwangerschap en hypnotherapie
Neem contact op!

Hoe werkt een hypnotherapie sessie?

Voor iedere sessie gaat een voorgesprek vooraf, hierin worden al uw problemen in kaart gebracht. Hierdoor heeft de therapeut een duidelijk beeld van wat het probleem is. De behandeling wordt dan ook compleet afgestemd op uw klachten of problemen. Tijdens de behandeling worden er vragen gesteld en suggesties gedaan die u in een trance brengen waarin u zich compleet op uzelf kunt richten.

Goed om te weten is dat u tijdens de behandeling altijd de controle behoudt. U kunt zelf kiezen wanneer u uit de trance stapt. Het is dan ook te vergelijken met het gevoel wanneer u zich verliest in een spannend boek.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Vaak is één behandeling al voldoende om een probleem of klacht bij de bron aan te pakken. Er zullen dus al snel verbeteringen gezien worden. Voor zeer complexe problemen kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Hypnotherapie in Nistelrode

De praktijk van Veerkracht Counseling & Therapie ligt in Nistelrode, Noord Brabant. Vanuit Oss doet u er met de auto ongeveer een kleine vijftien minuten over om de praktijk te bereiken. De praktijk wordt geleid door hypnotherapeut Corrie van Pinxteren. Zij heeft jarenlange ervaring met hypnotherapie en staat internationaal geregistreerd als hypnotherapeut.

Volgens Corrie is hypnotherapie de manier om mensen met angsten te helpen. De kracht die hypnose geeft en de voldoening om mensen te helpen maakt van Corrie een goede hypnotherapeut in Oss.

Kennismakingsgesprek voor hypnotherapie nabij Oss gewenst?

Heeft u ook een probleem of klacht waar u maar niet vanaf lijkt te komen? Maak dan een afspraak met hypnotherapie in Oss bij Veerkracht Counseling & Therapie. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen of door direct te bellen naar 0412-613103. Wij helpen u graag met al uw problemen en klachten door middel van hypnotherapie.

Contact opnemen?

Heb je een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken