Heeft u last van angsten, een verslaving, een pijnlijke ziekte of andere problemen waar u maar niet vanaf lijkt te komen? Wanneer dit een belemmering vormt in uw dagelijkse doen en laten, kunt u ervoor kiezen om er iets aan te doen. Zo kunt u kiezen voor hypnotherapie nabij Rosmalen.

Neem contact op!

Voordelen van hypnotherapie nabij Rosmalen

Dankzij hypnotherapie kunt u zich bewust worden van uw lichaam en geest en het probleem bij de kern aanpakken, diep in uzelf. Zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid van mensen kan bevorderd worden met hypnotherapie. Bij interesse kunt u contact opnemen met Veerkracht Counseling. Door hypnotherapie zal u zelf de veranderingen kunnen inzetten die uw problemen oplossen.

Hypnotherapie tegen problemen

Bij Veerkracht Counseling & Therapie maken we gebruik van hypnotherapie om verschillende klachten en problemen op te lossen. Hypnotherapie is het gebruikmaken van een soort trance, om de klacht of het probleem bij de kern aan te pakken, namelijk binnenin uzelf. Tijdens de trance, waar u vrijwillig in komt, krijgt u de mogelijkheid om zeer dichtbij uzelf te komen. Met de suggesties van de hypnotherapeut tijdens uw trance zult u worden begeleid om het probleem of de klacht op te lossen of sterk te verminderen.

Te behandelen klachten met hypnotherapie nabij Rosmalen

Voorbeelden van klachten en problemen die u kunt aanpakken met hypnotherapie zijn:

 • Stoppen met roken
 • Depressie
 • Slaapproblemen
 • Pijnbeheersing (kanker, migraine, herstel, etc.)
 • Trauma verwerking, leren genieten
 • Anorexia, obesitas, etc.
 • Verslavingen (alcohol, gokken, drugs, etc.)
 • Menstruatie- en hormonale issues, etc.
 • Allergieën, huidaandoeningen, etc.
 • Prestatieverbetering (sport, werk, etc.)
 • En meer

Neem contact op!

Wat voor therapie is hypnotherapie?

Het is een verbale therapie, waarbij de trance gebruikt wordt voor verschillende doeleinden. U bereikt zo delen van uzelf waar u met uw rationele bewustzijn geen toegang tot hebt. Onbewuste processen worden bewust gemaakt, doordat de hypnotherapeut zich direct richt tot uw onderbewuste. Lichamelijke processen kunnen hierdoor bewust worden beïnvloedt. Met andere woorden worden vermogens als het stimuleren van genezende processen in het lichaam aangesproken. Maar denk ook aan het omgaan met emoties en het beter kunnen gebruiken van lichamelijke en geestelijke capaciteiten. De therapeut helpt u op weg, de genezing doet u zelf.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd naar de werking van hypnotherapie nabij Rosmalen? Neem dan gerust contact op met Veerkracht Counseling. We helpen u graag van uw klachten of problemen af met professionele hypnotherapie. Al na een paar behandelingen kunt u verbetering zien.

Contact

Heeft u een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken