Heb je last van angsten, verslavingen of andere problemen waar je maar niet vanaf lijkt te komen? Vormt iets van eerdergenoemde problemen een belemmering in je dagelijks leven? Als je daar vanaf wilt om weer fijner en lekkerder in je vel in het leven te staan, dan kun je hypnotherapie nabij Uden overwegen. Heb je al eens gehoord van hypnotherapie? Met behulp van hypnotherapie nabij Uden zal je zelf de veranderingen kunnen doorvoeren waarmee je jouw problemen kunt oplossen. Hypnotherapie is een belangrijk therapeutisch middel dat jou kan helpen bij enorm veel problemen. Als je hiervoor openstaat, kun je contact opnemen met Veerkracht Counseling voor hypnotherapie nabij Uden. Lees gauw verder als je meer wil weten over hypnotherapie, of bel eens naar 0412-613103 om verder te informeren!

Wat is hypnotherapie (nabij Uden)?

In het woord hypnotherapie had je waarschijnlijk al het woord ‘hypnose’ herkend. Hypnotherapie wordt ingezet als middel tegen lichamelijke en psychische klachten, maar kan ook ingezet worden voor sportprestatieverbetering. Tijdens de behandeling wordt gebruikgemaakt van hypnose om jou van je problemen of klachten af te helpen. Het is een bijzondere en veel minder bekende manier van therapie dan de reguliere psychotherapie. Hypnotherapie nabij Uden maakt gebruik van een toestand van veranderend bewustzijn die vrijwillig optreedt. Tijdens de periode van het bewustzijn (trance) ben je zeer gefocust op jezelf en je bent minder beïnvloedbaar door invloeden van buitenaf. Door deze verhoogde vorm van concentratie ben je in staat om je problemen bij de kern aan te pakken, namelijk diep in jouzelf. Tijdens de hypnotherapie nabij Uden bereikt de hypnotherapeut als het ware jouw onderbewuste, waardoor je van binnenuit het genezingsproces kan beginnen.

Met welke klachten kan hypnotherapie je helpen?

Hypnotherapie nabij Uden is een effectieve behandelmethode om diverse klachten mee te behandelen. Het kan onder meer goed werken voor:

  • Angststoornissen: hypnotherapie zorgt dat jouw angsten je leven minder beheersen;
  • Depressies;
  • Stress: de behandelingen kunnen je anders tegen situaties aan laten kijken;
  • Verslavingen, zoals roken;
  • Het afleren van slechte gewoontes en afvallen;
  • Gedragsproblemen bij kinderen en jongeren;
  • Zwangerschap en bevalling: hypnotherapie leert je pijn en angst te beheersen;
  • Confrontaties met emoties en je innerlijke gevoel;

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Aan iedere behandeling gaat een voorgesprek vooraf, hierin worden al je problemen zeer gedetailleerd in kaart gebracht. Hierdoor heeft de hypnotherapeut een duidelijk beeld van wat het probleem is en waar het probleem vandaan komt. De behandeling wordt dan ook compleet afgestemd op je klachten of problemen. Tijdens de behandeling stelt de behandelaar vragen en er worden suggesties gedaan die je in een trance brengen waarin jij je compleet op jouzelf kunt richten.

Goed om te weten, is dat je tijdens de behandeling altijd de controle behoudt. Je kunt zelf kiezen wanneer je uit de trance stapt. Het is niet zo dat je onder hypnose in de hypnotherapie vastzit in een hypnose, je bent je enkel velen maler bewuster van jezelf en kunt je beter focussen. Uit deze focus stappen kan te allen tijde wanneer je dat zelf wilt, er is namelijk niks wat je tegen houdt. Het is dan ook te vergelijken met het gevoel wanneer jij je verliest in een spannend boek. Vaak is een behandeling al voldoende om een probleem of klacht bij de bron aan te pakken en zullen er dus al snel verbeteringen zichtbaar zijn. Voor zeer complexe problemen kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Neem gerust contact op!

Heb je ook een probleem of klacht waar je maar niet vanaf lijkt te komen? Neem dan eens contact op met Veerkracht Counseling & Therapie voor hypnotherapie nabij Uden. Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door direct te bellen naar 0412-613103. Wij helpen je graag met al jouw problemen en klachten door middel van hypnotherapie!