Heeft u last van angsten, verslavingen of andere problemen waar u maar niet vanaf lijkt te komen? Hypnotherapie nabij Uden kan zeer goed helpen als een van de eerdergenoemde problemen een belemmering in uw dagelijks leven vormt. Als u daar vanaf wilt om weer fijner en lekkerder in u vel te zitten en in het leven te staan, dan kunt u hypnotherapie overwegen.

Neem contact op!

Voer zelf belangrijke veranderingen door

Heeft u al eens gehoord van deze therapie vorm? Met behulp van hypnotherapie zal u zelf de veranderingen kunnen doorvoeren waarmee u uw problemen kunt oplossen. Hypnotherapie is een belangrijk therapeutisch middel dat u kan helpen bij meerdere persoonlijke problemen.

Als u hiervoor openstaat, kunt u contact opnemen met Veerkracht Counseling voor hypnotherapie nabij Uden. Lees gauw verder als u meer wilt weten over hypnotherapie, of bel naar 0412-613103 om uw specifieke vragen te stellen!

Wat is hypnotherapie (nabij Uden)?

In het woord hypnotherapie heeft u waarschijnlijk al het woord ‘hypnose’ herkend. Hypnotherapie wordt ingezet als middel tegen lichamelijke en psychische klachten, maar kan ook ingezet worden voor (sport)prestatieverbetering. Tijdens de behandeling wordt gebruikgemaakt van hypnose om u van uw problemen of klachten af te helpen.

Het is een bijzondere en veel minder bekende manier van therapie dan de reguliere psychotherapie. Hypnotherapie nabij Uden maakt gebruik van een toestand van veranderend bewustzijn die vrijwillig optreedt. Tijdens de periode van het bewustzijn (trance) bent u zeer gefocust op uzelf en bent u minder beïnvloedbaar door invloeden van buitenaf.

Door deze verhoogde vorm van concentratie bent u in staat om uw problemen bij de kern aan te pakken, namelijk diep in uzelf. Tijdens de hypnotherapie bereikt de hypnotherapeut als het ware uw onderbewuste, waardoor u van binnenuit aan het genezingsproces kan beginnen.

Met welke klachten kan hypnotherapie u helpen?

Hypnotherapie is een effectieve behandelmethode om diverse klachten mee te behandelen. Het kan onder meer goed werken voor:

  • Angststoornissen: hypnotherapie zorgt dat jouw angsten je leven minder beheersen;
  • Depressies;
  • Stress: de behandelingen kunnen u anders tegen situaties aan laten kijken;
  • Verslavingen, zoals roken;
  • Het afleren van slechte gewoontes en afvallen;
  • Gedragsproblemen bij kinderen en jongeren;
  • Zwangerschap en bevalling: hypnotherapie leert u pijn en angst te beheersen;
  • Confrontaties met emoties en uw innerlijke gevoel;
Neem contact op!

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Aan iedere behandeling gaat een persoonlijk gesprek vooraf, hierin worden al uw problemen zeer gedetailleerd in kaart gebracht. Hierdoor heeft de hypnotherapeut een duidelijk beeld van wat het probleem is en waar het probleem vandaan komt.

De behandeling wordt compleet afgestemd op uw klachten of problemen. Tijdens de behandeling stelt de behandelaar vragen en er worden suggesties gedaan die u in een trance brengen waarin u zich compleet op uzelf kunt richten.

Goed om te weten, is dat u tijdens de behandeling altijd de controle behoudt. U kunt zelf kiezen wanneer u uit de trance stapt. Het is niet zo dat u tijdens de hypnotherapie vastzit in een hypnose, u bent zich enkel velen maler bewuster van uzelf en u kunt zich beter focussen. Het is te vergelijken met hetgevoel wanneer u zich verliest in een spannend boek.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Vaak is één behandeling al voldoende om een probleem of klacht bij de bron aan te pakken. Er zullen dus al snel verbeteringen zichtbaar zijn. Voor zeer complexe problemen kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Interesse in hynpotherapie nabij Uden?

Heeft u ook een probleem of klacht waar u maar niet vanaf lijkt te komen? Neem dan contact op met Veerkracht Counseling & Therapie voor hypnotherapie nabij Uden. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door direct te bellen naar 0412-613103. Wij helpen u graag met al uw problemen en klachten!