Over ons

Corrie van Pinxteren

Internationaal Register Hypnotherapeut

Uw therapeut

Mijn naam is Corrie van Pinxteren (geb.1963). Ik ben gediplomeerd en erkend Internationaal Register Hypnotherapeut (IRH) gespecialiseerd in behandeling van angsten, gedragsstoornissen en verslavingen. Bij mij kunt u om hulp vragen voor vrijwel alle aspecten van uw geestelijke gezondheid. Ik heb veel ervaring met de behandeling van diverse problemen van zowel kinderen als volwassenen. In mijn verleden had ik als tandartsassistente vele jaren ervaring opgedaan in het begeleiden van angstige patiënten. Met een groot empathisch vermogen en een ontspannen, persoonlijke benaderingswijze help ik veel van deze patiënten hun angst te beheersen. Toen ik zelf in aanraking kwam met hypnotherapie was ik meteen enthousiast, dit is de manier om mensen met hun angsten te helpen en de angst definitief achter zich te laten. De kracht die hypnose heeft en de voldoening die ik hieruit haal, maakt dat ik graag mensen wil helpen.

Naast mijn baan, ben ik getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. In mijn vrije tijd zing ik en houd ik van koken. Van mij kunt u verwachten dat ik uw probleem persoonlijk en vertrouwelijk ga behandelen.


Privacy Statement

Veerkracht Counseling respecteert de privacy van alle cliënten en zal met informatie die tijdens het werk wordt verkregen op een integere en ethische wijze omgaan. U kunt ons volledige Privacy-Statement PDF-document hier downloaden: Privacy_statement_Veerkracht_Counseling_&_Therapie



Referenties

Begeleiding van zwangerschap en bevalling

"Bij Corrie ben ik de HypnoBhirthing gaan volgen. In vijf afspraken heeft zij mij, en kennis laten maken met hypnose en dit dus toegespitst op de bevalling. Deze vijf sessies waren op zichzelf al heel ontspannen, de rustige manier waarop Corrie dit doet en haar hele prettige stem, ze laat je totaal ontspannen en heel leuk: contact maken met je baby. Tijdens mijn bevalling heb ik, zeker in het beginstadium, het geleerde kunnen toepassen. En het heeft mij enorm geholpen, ik kijk zeer positief terug op de bevalling van ons tweede kindje. Ik was vrij laat in de zwangerschap begonnen, met nog meer oefening, haal je er zeker nog meer uit, het is super! Bedankt Corrie!"

door Famke

Hulp bij angst voor tandarts

"De behandeling door Corrie heb ik als zeer prettig ervaren. Met open mond heb ik naar haar geluisterd. Het heeft me geholpen om zonder angst naar de tandarts te gaan en de behandeling zonder pijn te ondergaan. Dagelijks doe ik mijn oefeningen en het brengt mij veel rust in allerlei situaties. Bedankt!"

door Jose

Behandeling van oorsuizen (Tinnitus)

"Een geweldige belevenis die mijn leven veel veranderde! Mijn naam is Marcel Platjouw en woon in Etten-Leur. Al vele jaren heb ik last van oorsuizen, en dat varieerde van mindere maten tot heftig. Er was geen duidelijke oorzaak wat het triggerde. Dankzij een behandeling bij VEERKRACHT door Corrie hoort dit tot het verleden, wat een stuk rust geeft in mijn leven. Ook is het nu veel makkelijker om gesprekken te volgen. De behandeling bestaat uit een intake en opvolgend een hypnose. De mogelijkheden van behandeling zijn heel divers. Het was een heel fijne beleving en erg succesvol. Dank je wel Corrie."

door Marcel

Hulp bij angst voor tandarts

"Door de professionele aanpak van Corrie was slechts 1 behandeling voldoende om mijn dochter, 8 jaar oud, van haar angst voor de tandarts te helpen. Zij gaat nu met een glimlach naar de tandarts. Ik ben haar ontzettend dankbaar."

door Tanja

Hulp bij angst voor tandarts

"Zonder verwachtingen maar in de hoop dat hypnose mij kon verlossen van mijn tandartsangst heb ik mij aangemeld bij Veerkracht Counseling. Veerkracht is de kwaliteit om adequaat te reageren op het hier en nu. Dat is precies wat ik heb ervaren na hypnose. Naast dat ik mij zeer begrepen en gesteund heb gevoeld door het warme persoonlijk contact met Corrie van Pinxteren heeft de hypnose mij daadwerkelijk gebracht wat ik er van hoopte.
De allereerste behandeling die ik onderging na hypnose was een wortelkanaalbehandeling. Tijdens de behandeling voelde ik nog eenmaal de angst opkomen maar anders dan voorheen. Alsof de angst niet van mij was. Ik was helder en ontspannen genoeg om mijzelf de vraag te stellen: “Heb ik deze angst daadwerkelijk nodig? Heb ik nu pijn, gebeurt er op dit moment iets waarom ik die angst zou moeten voelen?” Ik besloot dat dit niet het geval was en de angst zakte onmiddellijk weg. Ik was mijn eigen angst de baas. Inmiddels ben ik nog twee keer bij de tandarts geweest en in beide gevallen heb ik geen angst meer gevoeld. Ik lig niet langer als een plank op een voorgevormde stoel en voorafgaand aan het bezoek voel ik geen enkele angst meer. Hypnose heeft mij absoluut geholpen zonder dat ik kan uitleggen wat er nu precies is gebeurd om mij van die enorme angst af te helpen. Net als veel mensen denk ik, had ik een verkeerd beeld van hypnose. Ik verwachte misschien geen hocus pocus maar ik verwachte in elk geval geen oefening waarbij het focussen van aandacht centraal stond. Ik verwachte misschien toch wel iets meer magie. Anders dan verwacht bleek hypnose veel meer down-to-earth maar het gehoopte maar onverwachte resultaat ervaar ik als zeer bijzonder!"

door Wilma