Afvallen met hypnose werkt echt! Wanneer u een effectieve methode zoekt om u te helpen bij het afvallen, is hypnose zeker iets om over na te denken. Afvallen met hypnose is mogelijk onder begeleiding van Veerkracht Counseling. Veel mensen doen meerdere pogingen tot het beheersen van hun gewicht, en gebruiken hierbij verschillende afslankmethodes. Vaak stranden deze pogingen al vrij snel. De afslank poging is niet gelukt, en de kilo’s zitten er al gauw weer aan.Dat gewichtsbeheersing zo lastig is, komt doordat eten en emoties vaak samen gaan. U kunt eten om uzelf te troosten of ter ontspanning, maar het kan ook zijn dat u moeite heeft uw drang tot eten te beheersen of om nee te zeggen tegen die lekkere taart. Uw emoties zijn dan vaak de oorzaak van de verstoring van uw eetgedrag. Afvallen met hypnose door middel van hypnotherapie is de ideale methode om u te helpen met afvallen!

Afvallen met hypnose door hypnotherapie

Afvallen met hypnose, kan dat echt? Ja, dat kan zeker! in de praktijk is te zien dat hypnose wel degelijk helpt bij het afvallen. Bij hypnotherapie wordt u in een soort trance gebracht. In deze toestand bent u in hypnose en daarbij sterk gericht op wat zich in uw eigen binnenwereld afspeelt. Dit houdt in dat u gericht bent op de beleving van, met en in uzelf. In trance bent u gevoeliger voor de suggesties die de therapeut doet, en minder gevoelig voor geluiden en invloeden van buitenaf. De reden hiervoor is dat u dan in een betere en diepere concentratie bent. Door in trance te zijn bereikt u delen van uzelf waar uw rationele bewustzijn geen toegang toe heeft, omdat de therapeut zich richt tot uw onderbewuste. Uw binnenwereld. Uw lichamelijke processen worden zonder dat u het merkt beïnvloed. Dit wil zeggen dat de genezende processen in uw lichaam worden aangesproken door de therapeut. Zo kunt u uw lichamelijke- en geestelijke capaciteiten op een goede manier gebruiken en beter omgaan met uw emoties.

Veerkracht Counseling

Kiest u voor Veerkracht Counseling voor afvallen met hypnose, dan kiest u voor echte aandacht en kwaliteit. Veerkracht Counseling is opgericht door Corrie van Pinxteren. Zij is een erkend en gediplomeerd hypnotherapeut. Corrie is gespecialiseerd in de behandeling van angsten, gedragsstoornissen en verslavingen. Bij haar kunt u terecht met al uw hulpvragen rondom geestelijke gezondheid. Of het nu om u of om uw kind gaat, Corrie heeft met beiden veel ervaring. Toen zij zelf in contact kwam met hypnotherapie, was zij vrijwel meteen enthousiast. Op deze manier kon zij andere mensen helpen hun angsten te overwinnen, om deze angsten definitief achter zich te laten. De kracht die hypnose heeft, en de voldoening die zij hieruit haalt, zorgt ervoor dat zij haar werk met veel plezier doet. Met haar empathisch vermogen en haar ontspannen, persoonlijke benaderingswijze, helpt zij vele mensen zichzelf te beheersen. Corrie respecteert de privacy van haar cliënten, en gaat gedurende de behandeling op een esthetische en integere wijze met de door u aan haar gegeven informatie om.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Wilt u uw overtollige kilo’s kwijt en afvallen met hypnose door middel van hypnotherapie? Wacht dan niet langer, en vraag vandaag nog een gratiskennismakingsgesprek aan!

Vakantieperiode

Contact opnemen?

Heb je een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken