Stoppen met roken dankzij hypnose

Stoppen met roken dankzij hypnose is een goede manier om het roken achter je te laten! Het begin van het nieuwe jaar is ’n reden voor veel mensen om de sigaret te laten liggen. Veel van deze goed bedoelde voornemens stranden binnen enkele weken of maanden en dat is niet zomaar. Naast dat roken erg verslavend is, gebeurt het aansteken van een sigaret ook nog eens onbewust. Ben jij een straffe roker Dan zal het je niet meevallen om te benoemen hoeveel sigaretten je eergisteren gerookt hebt. De sigaret is veel meer dan een verslaving! Veerkracht Counseling gaat je helpen met stoppen met roken in onder andere Nijmegen middels hypnose. De hypnotherapeut gaat samen met de cliënt kijken naar wat de achterliggende oorzaak van de rookverslaving is.

Wil je stoppen met roken middels hypnose (in de buurt van Nijmegen)?

Je lichaam went vrijwel meteen aan nicotine. Wanneer het nicotineniveau te laag is, reageert je lichaam met onthoudingsverschijnselen. Door meer te gaan roken verdwijnen het onrustig gevoel en de andere verschijnselen weer. Het beloningscentrum wordt geprikkeld waardoor jij je weer lekker gaat voelen. Het lichaam heeft steeds meer nicotine nodig om dat fijne gevoel te behouden waardoor je steeds meer gaat roken. En na vrij korte tijd is de verslaving een feit. Veerkracht Counseling is gespecialiseerd in stoppen met roken met behulp van hypnose. We zijn gevestigd in Nistelrode, dit ligt tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Ben jij als roker voor 100% zeker dat je wil stoppen? Dan zijn er met hypnose hele mooie resultaten te bereiken en te behouden.

Ervaringen van mensen die stopten met roken door hypnose

Veerkracht Counseling heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met stoppen met roken middels hypnose nabij Nijmegen. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Roken begint vaak in de jeugd: niet onder willen doen voor anderen, stoer doen tijdens de pauze. Na enkele dagen achter elkaar een sigaret te roken begint het al een gewoonte te worden. Door de verslavende stoffen in de sigaret is dit zo onschuldige proberen plotseling omgezet naar een slechte gewoonte of verslaving.

Hypnose helpt je stoppen met roken!

Stoppen met roken en hypnotherapie zijn een mooie combinatie. Met hypnotherapie wordt hypnose ingezet als therapie. De hypnotherapeut van Veerkracht Counseling gaat samen met de cliënt kijken waarom die sigaret zo belangrijk is, we gaan dus op zoek naar onderliggende oorzaken. Naast dat roken zeer verslavend is, wordt roken ook geassocieerd met een bepaalde plek of met bepaalde gevoelens en emoties. Wanneer of waarom en waar steek je een sigaret op? Wil jij het heft in eigen handen nemen en deze verslaving achter je laten? Hypnose helpt je te stoppen met roken! Bel en maak een afspraak! Je kan mij bereiken mij via 0412-613013 of via www.veerkrachtcounseling.nl.Hypnotherapie een mooi cadeau voor jezelf!

Contact opnemen?

Heb je een vraag of een probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken