Loopt u al tijden rond met een probleem zoals een verslaving, angst, gedragsstoornis of trauma? Belemmert dit probleem u al langer in uw dagelijks functioneren en wilt u hier eindelijk een einde aan maken? Probeer dan eens hypnotherapie in Zevenbergen. Tijdens een hypnotherapie sessie in Zevenbergen kunt u zelf uw problemen bij de kern aanpakken, namelijk diep in uzelf. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe gaat hypnotherapie in Zevenbergen in zijn werk?

Voordat de hypnotherapie in Zevenbergen werkelijk gestart wordt beginnen we met een voorgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we uw problemen zeer gedetailleerd in kaart brengen waarna de hypnotherapeut diverse aanknopingspunten zal vinden om de behandeling mee te kunnen starten. Wanneer de echte behandeling wordt begonnen zal u met een reeks vragen en suggesties in een staat van diepe innerlijke concentratie worden gebracht waarna u zich volledig op uzelf kunt richten

Hypnotherapie ervaringen - u behoudt de controle

Goed om te weten is dat u tijdens de behandeling altijd de controle behoudt. U kunt zelf kiezen wanneer u uit de trance stapt. De behandeling is ook wel te vergelijken met het gevoel wanneer u zich verliest in een spannend boek. Vaak is een enkele behandeling al genoeg om bij de kern van uw problemen te komen, waarna er er dus al snel verbeteringen gezien worden. Voor zeer complexe problemen kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een therapeutisch middel dat gebruik maakt van een toestand van veranderend bewustzijn dat vrijwillig optreedt. Ook al bestaat hypnose al eeuwen lang het is minder bekend dan reguliere psychotherapie maar daardoor niet minder effectief.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Bij hypnotherapie is er vaak maar een of soms twee sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Doordat u in een toestand van veranderend bewustzijn terecht komt raakt u in een trance waarin u zich compleet op uzelf kan focussen en minder beïnvloedbaar bent door prikkels van buitenaf. Tijdens deze periode van veranderend bewustzijn kunt u zich volledig op uzelf focussen en uw problemen bij de kern aanpakken, namelijk diep in uzelf.

Gratis kennismakingsgesprek voor hypnotherapie nabij Zevenbergen?

Heeft u al tijden een probleem of klacht en wilt u hier eindelijk een einde aan maken? Probeer dan eens hypnotherapie in Zevenbergen van Veerkracht Counseling. Neem daarom vandaag nog contact met ons op door te bellen of ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op