In verband met vakantie is mijn praktijk tot 20 augustus gesloten. Na de vakantie zal ik zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Blog

Lees hier het laatste nieuws van Veerkracht Counseling

Blijf op de hoogte van interessante onderwerpen rondom Hypnotherapie.

Generaliseerde Angststoornis

Een gegeneraliseerde angststoornis is een psychische aandoening en wordt ook wel een piekerstoornis genoemd. Je bent overbezorgd en constant aan het piekeren over dingen die misschien zouden kunnen gebeuren, zonder dat daar een reden voor is.
Lees verder

Tinnitus

Het continu geluiden horen zoals fluiten, suizen, piepen, brommen en zoemen wordt tinnitus of oorsuizen genoemd. Deze geluiden kunnen hard zijn of zacht van hoog tot laag.
Lees verder

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een therapie waarbij men gaat kijken naar de oorzaak van de klachten of problemen. De hypnotherapeut begeleidt in het verwerken, beheersen of oplossen van de klachten of problemen.
Lees verder

Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose is de methode die het probleem bij het onderbewuste aanpakt. Lees hier alles wat je moet weten over afvallen met hypnose.
Lees verder

Stoppen met roken dankzij hypnose

Stoppen met roken dankzij hypnose is de manier om het roken achter je te laten! Lees hier alles over stoppen met roken en hypnose.
Lees verder

Hypnotherapie in praktijk

Hypnotherapie is een belangrijk regulier therapeutisch middel, waarmee zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid kan worden bevorderd.