Heeft u last van faalangst? Wordt u namelijk al angstig bij het idee van een examen of voor een ander moment waarop u moet presteren? Maakt u zich dan vooral geen zorgen, hier is iets aan te doen. Door middel van een faalangst behandeling van Veerkracht Counseling zal uw leven niet meer belemmerd worden voor die vervelende angst om te falen. Wij helpen u namelijk door middel van hypnotherapie uw angsten bij de kern aan te pakken. Meer weten of direct een afspraak maken voor een faalangst behandeling? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Faalangst behandeling, de stap naar een beter leven

Faalangst kan een zeer grote belemmering zijn in uw leven en kan voor grote problemen zorgen. Faalangst ontstaat door weinig zelfvertrouwen en zelfvertrouwen is de basis van ons bestaan. Door de angst om te falen kunnen er bijvoorbeeld grote problemen op uw werk, op school of op andere momenten in het dagelijks leven ontstaan. Gelukkig helpen wij van Veerkracht Counseling u met een op maat gemaakte faalangst behandeling. Faalangst kan onder andere de volgende problemen veroorzaken:

  • Negatieve gedachten
  • Overdreven voorbereiden of juist helemaal niet
  • Concentratieproblemen

Door een effectieve faalangst behandeling als hypnotherapie kunnen deze problemen voorkomen worden. Tegelijkertijd zal onze faalangst behandeling u ook verder helpen in het dagelijks leven omdat hierdoor niet meer over iedere stap en handeling hoeft na te denken

Hoe werkt onze behandeling tegen faalangst?

Door gebruik te maken van hypnotherapie zal u in een staat van veranderend bewustzijn terecht komen. Dit is een soort trance waarin u in volledige concentratie bij de kern van al u problemen kunt komen. Door uw probleem van faalangst bij de kern aan te pakken, namelijk door te beginnen bij uzelf, zult u al snel verbeteringen zien. Hypnotherapie is zelfs zo effectief dat er vaak maar een enkele behandeling nodig is om direct verbetering te zien

Vagen of meer informatie

Heeft u vragen over onze faalangst behandeling of wilt u gewoon wat meer informatie ontvangen? Dat is geen probleem. Neem daarvoor gerust eens contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen.