Wilt u uw overtollige kilo’s kwijtraken? En bent u op zoek naar een effectieve methode die u hierbij helpt? Bij Veerkracht Counseling laten wij u door middel van hypnose afvallen. Vele mensen doen meerdere pogingen tot het beheersen van hun gewicht, en gebruiken hierbij diverse afslankmethodes. Veelal stranden deze pogingen al binnen enige tijd. De afslank poging is mislukt, en de kilo’s zitten er in een mum van tijd weer aan.Dat gewichtsbeheersing zo lastig is, komt doordat eten en emoties vaak hand in hand gaan. U kunt eten voor troost of ter ontspanning, maar het kan ook zijn dat u moeite heeft uzelf te beheersen of om nee te zeggen tegen die overheerlijke taart. Uw emoties zijn dan de oorzaak van de verstoring van uw eetgedrag. Hypnose door het gebruik van hypnotherapie is de ideale methode om u te helpen met afvallen!

Hypnose en afvallen door hypnotherapie

Hypnose en afvallen klinkt wellicht als een vreemde combinatie, maar in de praktijk blijkt hypnose wel degelijk te helpen bij afvallen. Bij hypnotherapie wordt u in trance gebracht. In deze toestand bent u in hypnose en daarbij sterk gericht op uw eigen binnenwereld. Dit houdt in dat u gericht bent op de beleving van, met en in uzelf. In trance bent u gevoeliger voor de suggesties die de therapeut u aandraagt, en minder gevoelig voor invloeden en geluiden van buitenaf. De reden hiervoor is dat u dan in een diepere en betere concentratie bent. Door middel van trance bereikt u delen van uzelf waar uw rationele bewustzijn geen toegang toe heeft, omdat de therapeut zich richt tot uw onderbewuste. Uw lichamelijke processen worden zo onbewust beïnvloed. Dit wil zeggen dat de genezende processen in uw lichaam worden aangesproken. Zo kunt u beter omgaan met uw emoties en uw lichamelijke- en geestelijke capaciteiten op een goede manier gebruiken.

Over Veerkracht Counseling

Veerkracht Counseling is opgericht door Corrie van Pinxteren. Zij is een gediplomeerd en erkend hypnotherapeut. Corrie is gespecialiseerd in de behandeling van gedragsstoornissen, angsten en verslavingen. Bij haar kunt u terecht met al uw hulpvragen rondom geestelijke gezondheid. Of het nu om u of om uw kind gaat, Corrie heeft met beiden veel ervaring. Toen zij zelf in contact kwam met hypnotherapie, was zij direct enthousiast. Op deze manier kon zij andere mensen helpen hun angsten te overwinnen, om deze definitief achter zich te laten. De kracht die hypnose heeft, en de voldoening die zij hieruit haalt, maakt dat zij haar werk met veel plezier doet. Met haar empathisch vermogen en haar ontspannen, persoonlijke benaderingswijze, helpt zij vele mensen zichzelf te beheersen. Corrie respecteert de privacy van haar cliënten, en gaat gedurende de behandeling op een integere en esthetische wijze met uw aan haar gegeven informatie om.

Kennismakingsgesprek

Wilt u iets aan uw overtollige kilo’s doen en afvallen door middel van hypnose? Vraag dan vandaag nog een gratiskennismakingsgesprek aan!

Contact opnemen?

Heb je een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken