Bent u geïnteresseerd in een behandeling waarbij u onder hypnose nabij Boxtel wordt gebracht? Maak dan een afspraak voor een sessie met Veerkracht Counseling! Tijdens de sessie brengt een geregistreerde hypnotherapeut u onder hypnose nabij Boxtel. Deze vorm van therapie kan uitstekend uitkomst bieden bij zowel fysieke als geestelijke gezondheidsproblemen. Als u met faalangst of een andere angst kampt, ergens verslaafd aan bent of bepaalde emoties niet durft te confronteren kan hypnose nabij Boxtel u verder helpen.

Ook vrouwen die in hun zwangerschap zitten kunnen baat hebben bij hypnose nabij Boxtel. Gedurende de behandeling verkeert u in een trans en probeert de hypnotherapeut de aard van het probleem naar boven te krijgen. Dat kan vervolgens de genezing daarvan bevorderen. Een sessie is meestal voldoende, al kunnen meerdere soms beter werken. De behandeling duurt anderhalf tot twee uur. Meer informatie over hypnose nabij Boxtel nodig? Neem dan gewoon even contact op.

Hoe werkt hypnotherapie?

Tijdens de hypnose nabij Boxtel wordt u in een andere staat van bewustzijn gebracht. De hypnotherapeut zal op u inpraten en u middels vragen en suggesties in een trans brengen. Deze trans voelt aan als een diepe staat van concentratie en focus. Het is volkomen veilig en het betekent niet dat u volledig in de macht van de hypnotherapeut bent. De controle over uzelf blijft volledig bij u. Als u in een staat van hypnose nabij Boxtel verkeert raakt u ongevoeliger voor invloeden van buitenaf, terwijl de hypnotherapeut meer invloed op u krijgt. Zo kan dieper in uw bewustzijn worden gegraven, waardoor de aard van het probleem boven water kan komen. Met de kennis die u zo over uzelf op doet kunt u verder werken aan de behandeling van het probleem.

Hypnose nabij Boxtel zorgt er dus niet voor dat het probleem verholpen wordt, maar legt de weg open voor genezing.

Over Veerkracht Counseling

Bij Veerkracht Counseling wordt u onder hypnose nabij Boxtel gebracht door een gediplomeerd en erkend Internationaal Register Hypnotherapeut (IRH). Als hypnotherapeut is ze met name gespecialiseerd in het behandelen van geestelijke gezondheidsproblemen, zoals angststoornissen, verslavingen of andere gedragsproblemen. Ze gaat met veel empathie en integriteit te werk. Haar behandelingen zijn ontspannen en vertrouwelijk.

Maak een afspraak voor hypnose te Boxtel

Om een afspraak voor hypnose nabij Boxtel te maken kunt u contact opnemen door te bellen naar 0412-613103. Als we niet per telefoon bereikbaar zijn wegens een behandeling of een andere reden kunt u ons ook per e-mail of via het contactformulier bereiken.

Vakantieperiode

Contact opnemen?

Heb je een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken