Bent u op zoek naar een hypnotherapeut die u onder hypnose in Nijmegen of omgeving kan brengen? Maak dan kennis met Veerkracht Counseling. Hypnose nabij Nijmegen is een therapeutisch middel dat de fysieke en mentale gezondheid. Als u last heeft van bepaalde angsten, emoties of ervaringen, moeite heeft met slechte gewoontes of verslavingen of in uw zwangerschap zit kan hypnose nabij Nijmegen een goede uitkomst bieden.

Tijdens de hypnose nabij Nijmegen wordt u in een trance gebracht, wat de genezing van uw probleem doet bevorderen. Doorgaans is een enkele sessie al voldoende, al kunnen onder omstandigheden meerdere sessies gewenst zijn. Een sessie hypnose nabij Nijmegen duurt anderhalf tot twee uur en is ongevaarlijk. Wilt u meer weten over hypnose nabij Nijmegen? Informeer gerust eens verder door contact op te nemen.

Wat is hypnotherapie?

Hypnose nabij Nijmegen is een vorm van therapie waarbij iemand middels een verbale therapie zichzelf vrijwillig in trance laat brengen. Het bewustzijn van de persoon verandert, waardoor deze zich bijzonder sterk op de eigen beleving richt. Een sessie vangt altijd aan met het bespreken van uw probleem. De hypnotherapeut kan zo een behandeling op maat voor u maken, die is afgestemd op uw persoonlijke problemen. Door u te ondervragen en tegen u te praten wordt u onder hypnose nabij Nijmegen gebracht en kunt u zich volledig op uzelf richten. Een diepe concentratie zorgt ervoor dat u gevoeliger wordt voor invloeden van de therapeut en minder gevoelig voor invloeden van buitenaf.

Tijdens de hypnose nabij Nijmegen kunnen diepere lagen van het bewustzijn geraakt worden, wat genezende processen stimuleert. Zolang je in de staat van hypnose nabij Nijmegen verkeert kunt u binnen uzelf werken aan oplossingen voor uw probleem. De trance is ieder moment door uzelf te verbreken, u behoudt altijd de controle.

Over Veerkracht & Counseling

Namens Veerkracht Counseling is Corrie van Pinxteren een gediplomeerd en erkend Internationaal Register Hypnotherapeut (IRH). Ze beschikt over veel ervaring en kan zowel volwassenen als kinderen behandelen middels hypnose nabij Nijmegen. Haar specialisatie ligt met name in de behandeling van mentale gezondheidskwesties, zoals angst- en gedragsstoornissen of verslavingen. Corrie staat bekend om haar empathische vermogen en de rust die ze tijdens de hypnose nabij Nijmegen uitstraalt. Ze gaat altijd persoonlijk en vertrouwelijk te werk en gaat op integere wijze met uw privacy om.

Een afspraak maken voor hypnose nabij Nijmegen?

Zou u graag een afspraak maken voor hypnose nabij Nijmegen? Neem dan direct contact op met Veerkracht Counseling. Dat kunt u doen door te bellen naar 0412-613103. Verder kunt u ook een e-mail sturen of een bericht via het contactformulier sturen als we de telefoon niet op kunnen nemen.

Contact opnemen?

Heb je een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken