Wilt u zich onder hypnose nabij Veghel of omgeving laten brengen? Brengt u dan een bezoek aan Veerkracht Counseling, voor een behandeling van een ervaren en geregistreerde hypnotherapeut. Hypnose vlakbij Veghel is een therapie waarbij de therapeut de cliënt in een staat van trance brengt, waarmee lichamelijke en mentale problemen kunnen worden verbeterd.

Het richt zich op mensen met angsten, mensen die emoties niet durven te confronteren, mensen die moeite hebben met het stoppen met roken of andere verslavingen of zij die niet van slechte gewoontes af kunnen kopen. De staat van hypnose nabij Veghel zorgt ervoor dat binnen u de genezingsprocessen sneller op gang komen. Het geneest niet zelf, maar het zet voor u de deur open tot genezing van het probleem. Vaak zal daarvoor één sessie genoeg zijn, al kunnen meerdere soms ook wenselijk zijn.

Een hypnose nabij Veghel zal ongeveer 1,5 tot twee uur duren en kent geen risico’s. Benieuwd naar hypnose dichtbij Veghel? Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

Over hypnose nabij Veghel

Tijdens de behandeling zal de hypnotherapeut u onder hypnose nabij Veghel brengen door met u te praten. Hypnose vlakbij Veghel is een verbale therapie. Door middel van vragen en suggesties van de therapeut laat u zichzelf vrijwillig in trance brengen. Voor een optimale behandeling op maat beginnen we de sessie met het in kaart brengen van uw situatie en probleem. Vervolgens gaat de behandeling verder met de hypnose nabij Veghel en wordt er ingespeeld op uw probleem.

De hypnose nabij Veghel zal in wezen aanvoelen als een hele diepe concentratie. Deze zorgt ervoor dat u minder gevoelig wordt voor allerlei invloeden van buitenaf, terwijl u gevoeliger wordt voor de invloed van de hypnotherapeut. We graven dieper in uw bewustzijn en kunnen daarmee de kern van uw probleem achterhalen. Zo worden vervolgens genezende processen gestimuleerd. De hypnose nabij Veghel kunt u elk gewenst moment verbreken. U blijft dus altijd in controle.

Over ons

Al vele jaren is Corrie van Pinxteren werkzaam als erkend en gecertificeerd Internationaal Register Hypnotherapeut (IRH). Haar specialisatie omtrent hypnose nabij Veghel ligt met name in de behandeling van geestelijke gezondheidskwesties, zowel bij kinderen als volwassenen. In het bijzonder heeft Corrie veel kennis over de behandeling van angststoornissen, gedragsproblemen en verslavingen. Door de jaren heen heeft ze een groot empathisch vermogen opgebouwd, die samen met haar rust en vertrouwelijkheid voor een prettige hypnose nabij Veghel zorgt.

Maak gelijk een afspraak voor hypnose nabij Veghel

Wilt u een afspraak voor hypnose nabij Veghel maken? Neem dan contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0412-613103. Als we de telefoon niet kunnen opnemen kunt u ons ook bereiken per e-mail of door middel van het contactformulier op de website.

Contact opnemen?

Heb je een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken