Overmatig zweten, trillen, duizeligheid, hartkloppingen en ademhalingsproblemen die gaan tot hyperventilatie aan toe na het horen van bepaald nieuws of een actie. Herkent u deze lichamelijke gevoelens? Dan heeft u wellicht last van paniekaanvallen. Een paniekstoornis is erg vervelend, wan ze zijn eg intens en beangstigend. U kunt moeilijk ingrijpen op het moment en het feit dat u een paniekaanval heeft, bezorgt u ook weer zorgen en verergert misschien wel de paniek die u ervaart. Gelukkig bestaat er een paniekstoornis behandeling, u kunt er dus wat aan doen bij Veerkracht Counseling. Angsten zijn zeer divers en hele sterke emoties. Allereerst gaan we achterhalen waar de angst vandaan komt en op welke manier we deze gaan oplossen. Dit alles gebeurt in samenspraak met u. Hypnose is een hele mooie manier om angsten te laten verdwijnen en u een bevrijd gevoel te geven. Lijkt dit u wat? Lees dan gauw meer of neem direct contact met ons op.

Wat is paniek?

Om te realiseren wat u ervaart en om dit probleem aan te kunnen pakken, is het goed om te begrijpen wat paniek precies is. Paniek is een plotselinge hevige angst. Als u last hebt van een paniekstoornis wordt u regelmatig en op onverwachte momenten overvallen door grote angst. U hebt het gevoel de controle te verliezen. Als u last hebt van een paniekstoornis bent u tussen de angsten door ook bang voor een nieuwe paniekaanval. Dit kan uw leven op een zeer vervelende manier beangstigend en zwaar maken, waardoor u nog moeilijk kunt genieten en waardoor u bang bent dingen te ondernemen. Wie weet wat er kan gebeuren en u zit absoluut niet te wachten op een nieuwe paniekaanval. Het is doodvermoeiend en alles op zo’n moment lijkt onwerkelijk.

Hoe kom ik van mijn paniekstoornis af?

Dankzij de paniekstoornis behandeling van Veerkracht Counseling kunt u van uw paniekaanvallen af komen. Tijdens de behandeling wordt gebruikgemaakt van hypnotherapie. Eenvoudig gezegd is hypnotherapie een belangrijk regulier therapeutisch middel, waarmee zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid van mensen kan worden bevorderd. De hypnotherapeut helpt u in een toestand van veranderd bewustzijn (trance) te komen. U doet dit helemaal zelf, maar dankzij de begeleiding van de hypnotherapeut lukt dit u.

Voordat u begint met hypnotherapie hebben we eerst een voorgesprek. In dit gesprek bespreken we uw problemen en angsten zeer gedetailleerd, zodat de hypnotherapeut alles goed in kaart kan brengen en goed begrijpt waar de knelpunten kunnen liggen. Als de oorzaken van de problemen duidelijk zijn, dan kunnen we starten met de paniekstoornis behandeling middels hypnotherapie. De behandeling wordt dan ook compleet afgestemd op uw klachten of problemen. Tijdens de behandeling stelt de hypnotherapeut vragen en doet suggesties die u in een trance brengen waarin u zich compleet op uzelf kunt richten.

Eenmaal in de trance bent u zich ontzettend bewust van uzelf en alles wat u voelt en denkt. U hebt volledig zelf de controle en kunt altijd ‘uit de trance stappen’. In deze toestand bent u sterk op de eigen binnenwereld (de beleving van, met en in zichzelf) gericht. De trancetoestand zorgt ervoor dat u gevoeliger bent voor suggesties van de therapeut en minder gevoelig voor de geluiden en invloeden van buitenaf. Dit komt in feite door een betere en diepere concentratie.

Contact opnemen voor een paniekstoornis behandeling

Bij interesse in een paniekstoornis behandeling met hypnotherapie kunt u direct contact opnemen met Veerkracht Counseling. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0412-613103 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u ontzettend graag van uw problemen af. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen, dan proberen wij u zo goed mogelijk verder te helpen.

Contact opnemen?

Heb je een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op door op de knop te drukken