Tinnitus is een zeer vervelende aandoening en is beter bekend als oorsuizen. Wanneer u last heeft van Tinnitus kunt u vervelende piepen, suizen, brommen of fluiten in het gehoor ondervinden. Dit heeft vaak negatieve gevolgen voor een goede nachtrust en kan onder andere concentratieproblemen veroorzaken. Het is dan ook begrijpelijk dat u een Tinnitus behandeling zoekt. Bij Veerkracht Counseling bieden wij een Tinnitus behandeling door middel van hypnotherapie. Door deze behandeling kunt u snel van die vervelende oorsuizen af komen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Problemen die ontstaan zonder tinnitus behandeling

Zonder behandeling van uw Tinnitus kunnen er vele problemen ontstaan. De constante geluiden die u hoort, ook wanneer het stil is kunnen u namelijk ernstig belemmeren. Zo kunnen onder andere de volgende problemen ontstaan:

  • Slaapgebrek
  • Slecht gehoor
  • Concentratieproblemen

Dit zijn slechts enkele van de vele problemen die ontstaan zonder de juiste Tinnitus behandeling. Het is dan ook zaak om vrijwel direct iets aan uw klachten te doen

Hoe wij u helpen bij Tinnitus

Voor de Tinnitus behandeling die wij aanbieden, maken we gebruik van hypnotherapie. Hierdoor pakken we het probleem bij de kern aan. Dit doen wij door u in een toestand van veranderend bewustzijn (een soort trance) te brengen. Tijdens deze trance kunt u volledig tot uzelf komen en uw probleem bij de kern aan pakken: uzelf. Goed om te weten is dat u tijdens de behandeling altijd zelf de controle behoudt. U kunt dus op ieder moment uit de trance stappen. Maar maakt u zich geen zorgen, de toestand van veranderend bewustzijn is op geen enkele manier beangstigend. Het is vergelijkbaar met het gevoel dat u heeft wanneer u zich verliest in een spannend boek.

In contact komen?

Bent u benieuwd of wij ook u met een Tinnitus behandeling kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u namelijk graag voordat uw probleem van oorsuizen de oorzaak wordt van grotere problemen

Neem contact op